Lid worden

IllustratieLOGINjpg

Iedereen die ooit pensioen heeft opgebouwd bij één van de huidige of voormalige deelnemingen van Siemens AG in Nederland en dat uitgekeerd krijgt door het PME kan lid worden van onze vereniging. Dus ook als u op enig moment ergens anders bent gaan werken, vrijwillig of gedwongen, bijvoorbeeld omdat uw (bedrijfs)afdeling overgedaan werd naar een andere onderneming. Klik hier voor het digitale aanmeldingsformulier voor nieuwe leden.

Contributie
De contributie bedraag € 11,00 per jaar (per automatische incasso). Als u lid bent, dan kunt u een account laten aanmaken voor onze website en krijgt u toegang tot die gedeelten die alleen voor leden zichtbaar zijn. Het bankrekeningnummer van VG Siemens is NL92 INGB 0005 7363 99.

Zo krijgt u een account.
Stap 1. Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u aangeeft een account te willen hebben voor onze website.
Stap 2. De ledenadministrateur zal een account voor u aanmaken met uw e-mailadres als accountnaam, daarna krijgt u een bevestiging.
Stap 3. U kunt nu zelf een wachtwoord instellen. Doe dat door in het scherm hier links te klikken op 'Wachtwoord vergeten?" en volg daarna de instructies. De stappen om een (nieuw) wachtwoord aan te maken vindt u ook in deze beschrijving.

Controle
Alleen leden van de VG Siemens hebben toegang tot het afgeschermde gedeelte van de website. Aanvragen voor een account worden daarom gecontroleerd door het secretariaat. Voldoet uw aanvraag niet aan de eisen, dan wordt uw aanvraag niet geaccepteerd.

Europese privacywetgeving.nieuweeuropeseprivacyjpg kleinkopie
Wanneer u een aanvraag doet, gaat u ermee akkoord dat VG Siemens informatie van u opslaat en gebruikt binnen het kader van de privacywetgeving en conform onze eigen privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie.

Wachtwoord wijzigen.
Om uw wachtwoord te wijzigen kunt u in het inlogscherm op de homepage op 'Wachtwoord vergeten?' klikken en verder de instructies volgen. Lees bij twijfel eerst deze instructie.