Personeelswinkel

BSNH

Bestelling BSH-huishoudelijke apparatuur
Siemens-gepensioneerden kunnen alleen bestellen via de online BSH webshop als zij lid zijn van de Vereniging van Gepensioneerden Siemens (VG Siemens). Klik hier om in te loggen of een account aan te maken. Voor vragen of opmerkingen bel 088-4244200, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier op de site van BSH in.

B-apparatuur van Bosch
B-apparatuur van Bosch is online te verkrijgen via www.bosch-home.nl/productoverzicht/tweedekans Op deze website is altijd de actuele voorraad te vinden en kunt u eenvoudig bestellen. Attentie: deze Outlet Store is voor iedereen vrij toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden en kennissen. Telefonisch te bereiken op 088 424 4010.

B-apparatuur van Siemens
B-apparatuur van Siemens is online te verkrijgen via www.siemens-home.bsh-group.com/nl/productoverzicht/tweedekans. Op deze website is altijd de actuele voorraad te vinden en kunt u eenvoudig bestellen. Telefonisch te bereiken op 088 424 4020.

Bestelling onderdelen en accessoires
Voor informatie over personeelskortingen op Bosch- of Siemens onderdelen en -accessoires bel 088-424 4010 voor Bosch en 088-424 4020 voor Siemens.

Uw BSH-account. Problemen en oplossingen.
under construction